Webdesign - illustreret håndbog:

Læserne har ordet

Jeg har fået ganske mange e-mails fra personer, der har købt min bog "Webdesign - illustreret håndbog". Alle har noget pænt at sige om bogen. Læs selv her.

Jeg vil gerne sige tak for et stort stykke arbejde. Din bog om webdesign er den bedste IT-relaterede bog på dansk, som jeg erindrer at have læst.

Man sidder og fryder sig over de velfunderede begreber, du præsenterer; i de sidste 2 uger har jeg simpelt hen haft den med mig overalt, og jeg føler virkelig, at jeg er ved at lære noget. Specielt kapitlerne om CSS og JavaScript har åbenbaret nye horisonter for mig: ikke fordi jeg ikke havde hørt om dem før, men det er snarere din formidling af stoffet, der er effektiv og veldrejet. Faktisk kan jeg for første gang i min beskedne websmed karriere skitsere layouts og sider uden at skulle bruge Frontpage eller andre WYSIWYG programmer.

Letterio C. Todaro

... Ellers en dejlig bog. Kunne nu godt have ønsket at du havde taget i betragtning PHP programmering når du medtager Java Scripts. Men alt i alt tommelfingeren op til dig og dit arbejde med bogen. Super duper.

Karsten S Hansen

... For det første - et rigtigt godt håndværk, og meget anvendelig for en amatør-webdesigner som jeg.

A. F. Rasmussen

En god begynder bog, der tager alt det op man skal bruge for at lave en hjemmeside i HTML, med CSS og en smule JavaScript...

Thumbs up herfra...

Killer_R på html.dk

Jeg synes bestemt denne bog er værd at købe. Jeg har selv brugt den, og den har været mig til stor hjælp, og er det stadig. Den er den perfekte opslagsbog!

Den henvender sig til alle målgrupper; Begyndere såvel som professionelle.

René Djurhuus Andersen på html.dk

... For de mere “øvede” er der bøger som “Webdesign- illustreret håndbog ”af Jørgen Farum Jensen, som selv for en nørd er et godt opslagsværk.

Thomas Bo Tofte på IT-svar

... den seneste investering i Jørgen Farum Jensens bibel om “Webdesign - illustreret håndbog” (420 s.) er givet rigtig godt ud. En stor tak til Jørgen Farum Jensen for hans pædagogisk fremragende gennemgang af alle HTML-muligheder, -genvordigheder, -udviklinger og -afviklinger samt inddragelse af style sheets m.m. - både i bogen og på hans videreudviklende hjemmeside. Det er et rigtig godt stykke arbejde, som jeg stødt og roligt arbejder mig igennem, og som jeg med fuld fortrøstning kan anbefale til andre.

Mogens Engelund

Bogen “Webdesign - Illustreret håndbog” er rigtig god for såvel begyndere som øvede.

Silkeborg Bibliotek

Jeg har lige købt din bog “Webdesign - Illustreret håndbog”. Nu sidder jeg bare og ærgrer mig over alle de timer jeg kunne havde sparet ved at kigge i den. Den indeholder lige præcis de spørgsmål jeg har jagtet. Nu kan jeg jo så bare glæde mig over alle de ting jeg så har lært på “den hårde måde” og at jeg måske er bedre i stand til at udnytte din bog fuldt ud.

Mette Kulmbach

Jeg har lånt din bog ...“Webdesign - illustreret håndbog” ...og har haft meget glæde af den. Jeg synes den er utroligt godt og meget pædagogisk skrevet.

Majbrit Ørtz Petersen

Denne side er senest opdateret: March 24, 2006

I denne sektion

Webdesign – illustreret håndbog

– er i løbet af kort tid slået igennem som grundbogen for dem, der ønsker at lære sig websidekonstruktion, og tillige ønsker at gøre det på en håndværksmæssig solid måde. Køb den hos forlaget Globe.

Webdesign med XHTML

– er endnu en bog om webdesign, jeg har begået, og som blev udgivet i marts måned 2004 af forlaget Globe. Du kan læse om mine ideer med denne bog på websiden “ Webdesign med XHTML”.

Abonnér på nyhedsbrev
Søg på siderne
Anbefal siden til en ven

Online support

Hvis du bliver abonnent på mit nyhedsbrev får du øjeblikkelig e-mail opdatering i tilfælde af rettelser eller uddybende forklaringer til bogens eksempler.

Samtidig får du også gennem disse nyhedsbreve besked om nye og opdaterede artikler på dette websted.

Du kan læse mere om denne sag på websiden Nyhedsbrev.